Lång dag i dag!

2010-08-25 @ 22:03:22
Clara somna vid halv två i natt vaggandes i famnen, hon har så ont i magen o de finns inte så mycket jag kan göra. Väckte henne vid halv sex för att köra Henrik till jobbet om jag ville ha bilen. Hon sov hela vägen, när vi kom hem igen la vi oss i sängen igen o mös lite sen somna vi igen. vid halv elva ringer mobilen o väcker oss! Hon äter lite o vid tolv tiden sover hon igen.

Ett var de dax att åka till barnmorskan hon blev väldigt sur när vi väcker henne av att ta av henne kläderna! Hon vägs o mäts =)
4960 g o 56 cm lång! Wow vad stor hon börjar bli min lilla fina.
Måste handla fler boddiesar då jag inte har tvättmaskin i lägenheten o min lilla skrutt e en kräkare så de bytas kläder upp till tre gånger om dan! O till min fasa äger vi två st i storlek 56! Så de blir shopping snart!

Efter Bvc körde jag inom svärmor o bjöd in mig lite smidigt till kvällsmaten. =) Cilla e grym i köket! Clara sover!

Vidare hem till Johanna för att prata lite skit o dricka kaffe. Clara sover.
Hem till Cilla o Pelle igen för att äta. Clara äter o sen sover.

På vägen hem igen körde jag inom pappsen för han ska låna min bil i mon. Clara fortsätter sova!

Väl hemma hoppar jag i duschen efter lite matning. När jag kommer ut har henrik blivit inringd på jobb. o jag tar clara i famnen igen. Nu ligger hon på mitt bröst o sover!

Jag undrar om hon laddar inför natten =)

O eftersom flickan min sover på mig o batteriet i mobilen/kameran e dött blir de inga bilder i dag.

natt natt vännerna

Frissan =)

2010-08-24 @ 21:55:21
I dag har jag äntligen fått gjort något åt mitt hår! De var 25 veckor sen sist jag var hos frissan o klippte mig så de behövdes verkligen.. Jag var i vecka 20 då haha så liten mage att Linda inte ens uppfattat att jag var gravid o fått barn!
Min Underbara Johanna kom o tittade till Clarisen medan mamma fick göra sej fin =) Tack fina fina du! Ja hade aldrig vågat passa Nova o Clara själv haha men de hade juh gått bra med endast en kort stund kaos=) Du e lätt bäst!!



Bilden va visst suddig! Men jag e så nöjd med mitt hår! Linda e så duktig!


Jaha tisdagen e här o de funkar! Vi har inte riktigt hunnit anpassa oss o jag har svårt för att göra andra saker när hon e vaken =) Men vi kommer nog snart på hur man gör! O jag e lyckligt lottad som har en underbar man som kommer hem varje dag!

I mon ska vi till Bvc o mäta o väga o träffa doktorn! Hon har blivit så stor redan! Min lillebror Mikael har oxå blivit pappa nu till lilla Moa o när hon o Clara ligger brevid varann ser Clara riktigt stor ut. =)


En månads skillnad på de små!

Kanske försöka komma i säng i tid i kväll!

Önskar jag hade en städerska!

1 Månad!!

2010-08-19 @ 02:34:39
Tänk att i dag e hon en månad! Måste firas =)
Hon är ljuvlig! Underbar o så söt man kan äta upp henne..


Många frågar mej eller oss om vi har landat? Ja landat har vi nog! Altt e supermysigt nästan alltid ;) Ligger back i sömn men känner ändå att jag snart e i kapp =)

Henrik e den finaste som finns! Han e helt underbar med Clara o med Sanna o med mej<3 Älskar dej! Hade aldrig fixat detta utan dej!
Sorgligt e de att Henrik börjar jobba igen på Måndag. Vet inte riktigt om jag e redo för de! Hade hellre haft han hemma en månad till =)

Men då ska jag försöka göra rutiner för oss! Blogga mer! Ska träna mer! Äta nyttigare O Stor njuta av att vara mamma till den finaste flickan i världen!!

Operation igångsättning hjälpte faktiskt =)

2010-08-02 @ 00:27:54
Tänka sej! Den 19 har jag sagt hela tiden att då kommer hon, tadaa jag e nog lite synsk ;) Hon är här o hon gör mig så lycklig, så rörd, så orolig, så stolt, så många många känslor! Hon växer för mig för varje dag som går! Hon är så himla söt! 

48 timmar efter födslen görs de här Pku testet! Jag var så livrädd, trodde jag skulle stå i panik medans dem plågar min dotter. Men hon skrek bara till när nålen sattes sen hade hon fullt upp med att få i sej varenda droppe av sockerlösning haha hon var så söt tungan gick i ett! Man passade på att väga henne o de varnade mig för att bebisar brukar gå ner mycket i vikt innan mjölken kommer i gång! Men hon hade bara gått ner 200 gram Från 3310 till 3100 så de var inte alls farligt! En vecka senare på de första Bvc besöket vägde hon 3700 alltså en uppgång på 600 gram :) Jag var så stolt över henne o så glad att min mjölk ger henne de hon behöver!

Livet har tagit en helomvändning, ingenting kommer någonsin kunna bli som innan men de har jag inga problem med, För jag har Clara!!! Hon är så snäll gråter sällan sover mycket o berättar så fort hon inte e nöjd! Peppar Peppar. I Två dagar har hon nu haft magknip o de gör så ont att se henne kämpa med magen. Hon skriker inte men spänner magen o drar upp benen o gnyr. Jag ser att hon har ont men kan inget annat än att massera magen lite o hjälpa henne trycka upp benen som lite gympa.

Nä nu vakna hon! Hon vil nog ha lite mams =)

pössa