Fotosession

2010-06-29 @ 20:32:05
Heter de så? Hur som haver har dagen spenderats ute i Uggleboda hos Johanna o Nova. Planen var att kl 14 skulle Johanna K http://www.seluna.blogg.se komma o fota mig o magen samt ta några bilder på Nova. Jag vaknade supertidigt då jag var så förväntansfull. Lustigt att jag alltid gör så somnar sent för att jag inte kan sluta tänka på morgondagen o sen vaknar super tidigt... haha jaja. När jag varit o handlat frukost ringer Johanna o säger att de kommer lite tidigare ( Tur att jag ens var vaken ) På med sminket, locka håret tvätta o torka kläderna. Glömde tyvärr måla naglarna så jag hoppas inte de syns allt för mycket =)
De blev en massa bilder påklätt avklätt massa olika platser o outfits. Fick titta igenom bilderna lite snabbt innan o de lilla jag såg var grymt bra. O jag tycker aldrig jag blir bra på kort. Men Johanna hon fångade de. plus att hon hela tiden gav mig komplimanger o log o skrattde nöjt. Vilket höjde självförtroendet så att man slappnade av bra på bilderna. Helt Supernöjd!!! Tusen Tack till dig Johanna K Mästerfotograf. O Tack Erica för skjutsen i båten haha.

Sanna o hennes kompis sitter i badet o jag hör riktigt hur vattnet bara e överallt haha jaja de e juh inne i badrummet.
Sambon e på jobbet o Sannas kompis ska sova här inatt så de blir en riktigt lugn kväll för mig =)

See ya

Söndag...

2010-06-27 @ 13:09:44
Sitter här o väntar på att klockan ska bli 2 så jag kan väcka Henrik, i dag ska vi till väla o handla födelsedagspresenter till vår Sanna som blivit nio i veckan. Nästa Söndag e de kalas för henne. Tänk så stor hon har blivit. När jag träffade Henrik var hon sex år.  Söta flicka!!!!



Här för ett år sen. Tiden flyger förbi.

Midsommar O Dop!

2010-06-26 @ 19:14:38

Sitter här i soffan o fullkomligt slut!!

Midsommar... firades ute hos Sax i deras fina trädgård med sill potatis o jordgubbar i stora lass. lite kubb o påbörjandet av en midsommarstång :) Pojkarna jobbade hårt på snappsandet.
 Nova bar lätt den finaste kransen.



Henrik försvann i 40 min o plötsligt kom han tillbaka med en krans så fin till sin flickvän <3



 Tackar John Sax för en underbart trevlig kväll

Dop för Lillebror Erik 100626

Ute i Eket, Rya kyrkoruin. Så himla vackert o skönt att slippa sitta inne i en kyrka utan i stället under en bar himmel. Alla mina syskon var där, (På pappas sida:) vilket e väldigt sällan det händer. Farmor Monika, Annas mamma Aje o syster med familj. Mycket trevligt avslappnat. Inget krux här inte. Älskar hela min stora familj.



 visst e vi snygga!! Fick tyvärr ingen bild på oss tillsamans....



efteråt samlades vi hemma hos mormor Aje där de bjöds på god mat o fika med massa skratt o mys.



Här har vi hela barnaskaran från Vänster, Farmor Monika, Storebror Daniel, Lillasyster Knyttan, Lillebor Mikael, Lillebror Erik, Pappa Stefan, jag o Lillasyster Elin

 



Min söta Lillebror Erik!!!

Det blev lite mer av ett bildregn än blogg i dag...

En urmysig helg som fortfande inte är slut....

 

V36....

2010-06-24 @ 20:38:04
Ny vecka i dag :) Känner mej mer gravid än någonsin. Svullen som en nygödd julagris :D. Men de e väl de som tillhör.






Så nu väntar jag på att magen ska sjunka ner lite så man kan andas igen. Tro mig jag klagar inte ett dugg ;)

De var ett tag sen jag uppdaterade ordentligt, dåligt av. Hatar själv när bloggarna som jag läser inte uppdateras dagligen Så vi börjar med Tisdagen. Jag rymde ut till johanna o Nova. De e så himla skönt där ute Naturen får en att andas o all rastllöshet som man känner blir som bortblåst. Vi strosade runt i trädgården o övade inför fotosessionen Johanna K ska ta senare nästa vecka :)



Sen tog vi oss e tur med deras roddbåt ute på dammen. Jag o Nova satt o njöt av kakorna medans Johanna övade roddteknik :)
På kvällen slängde vi igång en klassisk tjejfilm Girl interupted med en ung Angelina Jolie. Sen somna vi gott bredvid varann..

Onsdagen bjöd på Twilight maraton hemma hos min kusin Petra i Hästveda. Fem barn o två vuxenfilmer haha men de gick över förväntan. Petra är en grym värdinna som fixade oss en brakfrukost när vi kom, med bullar från Bjärnumfiket. efter sju timmar var vi klara o nöjda :) Nu kan vi gå o se the eclips på bio när den kommer :)

 vi köpte en blomma till Petra för de var hon verkligen värd.

 Tristan - Bebis kommer när magen sprängs :) Söta unge!!

 Nova sitter o klappar Clara super Ql..

När kvällen var slut for jag o Johanna till Hässleholm för att hämta hem Johannas Sambo.. Oh de var dax för mig att köra hem. Slocknade som en stock i går. Borta bra hemma bäst :) Tråkigt Henrik redan åkt till jobb dock, men han väckte mej med frukost o mys i morse när han kom. Då Henrik varit duktig o jobbat hela natten gick han sedan o la sej. Själv åkte jag till Familia för lite shopping. haha inget jag kan rekomendera till gravida kvinnor med svullna fötter. Men jag kom hem med de jag skulle. Ny klänning till dopet som e på lördag för lillebror Erik. plus en doppresent. Väl hemma blev de lite snabbstädning o sen kom pappsen för en klippning o lite kaffe. mys.

Nu i kväll har jag o Henrik varit ute o ätit på stationen man orkar juh inte alltid laga mat hemma o så slipper man disken. Åkte o inhandlade jordgubbar för 250 jävla spänn inför morgondagen. Midsommar i mon helt otroligt. Dagen o kvällen ska spenderas hemma hos Saxarna.. Vi hyrde även film som vi snart ska ses.

Pratade med Johanna nu i kväll o Nova har fått sin första tand inatt..


Nä nu ska jag krypa upp hos mannen min o hålla kväll. Hade bäst alla mina vänner!!

Sitter i johannas båt o myser av landet. H...

2010-06-22 @ 19:08:20

20100622164 (MMS)

Sitter i johannas båt o myser av landet. Helt underbart!

Vill Ha!!

2010-06-21 @ 23:33:05
1/4


En HP Pavilion dv6

Då min lilla laptop e både seg o full av konstiga grejor. Plus att de e inte många usb uttag som funkar längre :)


Mama-licious - Ydra Woven Strap Top

vet inte riktigt om de e lönt att beställa detta urfina linne från nellys mamma kollektion. Men visst e de fint!
Body - 100% BomullKlänning - 95% Bomull,5% ElastanDiadem - 50% Plast,50% Polyesterundefinedundefinedundefined

Åh som vanligt när jag e på drömjakt hammnar jag alltid vid babyprylarna =)

Clara <3

2010-06-21 @ 21:00:04
Knuff bunk bök, jag älskar att känna dig i mig. Växa o bli större så du sen en vacker dag ska ligga i min famn. Som du är efterlängtad. Det går inte en dag en minut då jag inte tänker på dej. Jag undrar hur du ser ut. vem du är. Samtidigt e jag livrädd, allt så nytt. Kommer jag att göra dej lycklig? Kommer jag att kunna göra dig trygg? Kommer jag att kunna trösta dej? Kommer jag att kunna vara din mamma? Många frågetecken. men jag är helt övertygad att jag kommer göra mitt bästa! Jag älskar dej redan. Oh längtar sjukt mycket till den dagen du kommer till världen utanför magen. Vi är många som längtar efter dej. Vår lilla Clara!!




  •  Första dagen for din senaste mens var 22-Oct-2009
  •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 29-Jul-2010 (Lejonets tecken)
  •  Du är gravid i vecka 34+4 (läs mer).
  •  Bebisen väger c:a 2541 gram. *
  •  Bebisen är c:a 47 cm från hjässa till fot. *
  •  Du har klarat av 86% av graviditeten.
  •  Du har 37 dagar till förlossningen.
  •  Din första trimester varar från 22-Oct-2009 till 19-Jan-2010
  •  Din andra trimester varar från 20-Jan-2010 till 20-Apr-2010
  •  Din tredje trimester varar från 21-Apr-2010 till 29-Jul-2010

* Siffrorna avser genomsnittsbebisen och bygger på medelvärden för ett stort antal foster. Ref: Lagercrantz, H.



37 dagar till din beräknade födelsedag men sen får vi se när du bestämmer dej för att titta ut. Tiden har gått fort samtidigt som de känns som att jag varit gravid i evigheter.
Byxorna jag köpte för en månad sen kan jag inte längre knäppa över magen. Från lilla xs trosorna till 38/40. Mina bröst är enorma om man jämför med mina tidigare petita bröst ;) Jag har verkligen förändrats. 71 kilo att bära på e ganska mycket mer än vanligt. Jag är sjukt sugen på ett glas rödvin. Allt detta är inte viktigt för de allra viktigast är du.

Ny Design =)

2010-06-20 @ 21:34:30
Så vad tycker ni? Visst blev den fin.

Tack vare Tiinis som tipsade mig om www.designadinblogg.se hittade jag den här först stod där massa bla bla bla o tänkte att de här kommer ta tid, men tid e något som jag har gått om nuförtiden =) Men efter lite mer reserch hittade jag en färdig mall som man bara laddade ner typ. Gött! Men sidan e faktiskt grym ska försöka lägga in lite bilder i toppen, där står precis hur du ska göra =) så fort jag listat ut hur :)

Sanna e hemskjutsad till sin mamma o Henrik e på jobb nu. Han jobbar natt hela veckan vilket betyder att han e vaken lite när han kommer hem sen sover han hela dagen så honom kommer jag inte så mycket av denna veckan. Känner mig lite nere o deppi beror nog på de men kan inte riktigt sätta fingret på vad.

Dagen har varit väldigt lugn, gick upp vid 11 vakna med dåligt samvete för Sanna varit vaken själv länge. Men mötte henne i pyjamas o sömn i ögonen. Hon hade visst oxå precis vaknat, haha tror hon ärvt sjusovandet av sin far ;)
Vi värmde lite bullar i ugnen o mös en riktig söndagsfrukost. Henrik fick sova lite till då han skulle jobba natt.

Jag har städat o tvättat lite grann, e dock inte riktigt klar. Har även varit på lekplatsen med Sanna o sen blev de en kulglass på stationen.

Vi tre tiden vaknade henrik till o jag la mig för att vila en stund, riktigt gott att somna på soffan. Nu förtiden kan jag sova nästan varsom helst haha

När jag vaknade igen var middagen klar Nypotatis o sill så gott. Längtar till nästa helg då man kan kränga midsommarmat i massor.

Nu sitter jag här halvdeppig o tittar på brasilien matchen. I Mon e de föräldragrupp del 3 o sen får vi se vad som händer. På tisdag tänkte jag dra mig ut på landet o bo där ett par dagar men vi får se=)

see ya



Kungabröllop <3

2010-06-20 @ 01:14:35



Sitter just nu o tittar på bröllopsvalsen! Wow vilken dans! Magiskt vacker o de ser verkligen ut som äkta Kärlek!!

Ett stort grattis till Kronprinsessan Viktoria o Prins Daniel!

Tyvärr har irriterande negativa pesimistiska människor pajat denna magiska händelse!

Fattar ni inte att detta är något man verkligen sällan ser! Ett svenskt kungligt bröllop! Oh sen att vi får en drottning. En Drottning! Vi har haft 4 st regerande drottningar i Svensk historia o den sista var på medeltiden.
Mångas argument e givetvis att de kostar oss 10 miljoner extra detta året pga av flytt och bröllop för Vikkan o Daniel. Men har ni tänkt på hur mycket Sverige tjänar på detta. Bara samma vecka som bröllopet utspelar sej väntas Handeln dra in 2.5 Miljarder.  Stockholms Hotellen 200 miljoner och restaurangerna 100 miljoner! Utöver de vanliga. Turismen kommer öka med över 12000 fler turister i bara Stockholm. Sverige sätts på kartan i hela världen! Oh tänk så mycket media har tjänat på de! Alla som tjänat på detta måste betala skatt. Oh skatten kommer tillbaka! Alltså ser jag de som att vi bara har investerat jävligt bra!!!
Många tycker att detta e alldeles för mycket o de borde hållt en mindre cermoni tillomed borgligt! Men då e de juh inga kungligheter! Oh Kungligheter ska firas med pompa o ståt!

De allra bästa med detta är att de är äkta kärlek O Viktoria har fått välja vem hon vill dela sitt liv med!! Önskar dom alla lycka.

haha nog om detta! Tror att jag blivit en riktig royalist!

Kvällen för mig, vanliga Angelica i en hyreslägenhet i lilla Ö-A, hon har oxå vatt på fest =) Grillkväll o förfest hemma hos värdinnan Helen! Vi hade gjort så fina grillspett. Smaksens var de. När vi ankom fick vi varsin blå liten lapp med ett uppdrag som skulle genomföras innan kvällens slut! Henrik fick en jätte lätt " Du ska plocka en buckett bliommor o ge till Hampus A " haha orättvist! Själv fick jag "Du ska hålla ett tal till Helen o i slutet ska du gråta" Så de var bara till att bita i de sura äpplet o göra ett tacktal till Helen. haha jag hatar att hålla tal, speciellt där jag inte känner allt folk. Men jag överlevde o de e bra träning att göra sånt man inte vill egentligen. Plus att jag väntade till de flesta var lagom förfriskade så förhoppningsvis e de ingen som kommer ihåg de i mon ;)
Roligt med lite lekar på fester :) Tusen tack Helen för att vi fick komma, de var supertrevligt!!

Klockan e rätt mycket nu, känner ögonlocken blir bara tyngre så nu e de nog dax



Söta Sanna o Fina Helene.

Lite sliten..

2010-06-19 @ 10:40:15
Nu har Johanna o Nova åkte hem, de spenderade natten här :) Johanna på soffan o Nova i Claras vagn. Så mysigt. Blev väckt kl 8 då johanna tyckte jag skulle gå upp o dricka kaffe med henne innan hon for hem.

Prinsessan o Grodan var en underbart fin film, o för ovanlighetens skull var prinssesan inte elak bara lite smått neurotisk haha. Efter den filmen blev de Avatar, har dock sett den innan men satt som på nålar ändå. Åh den har så fina färger... Till filmerna bjöds de på fruktsallad med de alla sorters frukter vi kunde hitta Walnötsglass o grädde m m m.

I dag gifter sej Kronprinssesan Viktoria o Daniel, jag tänkte titta lite på själva vigseln då jag e grymt nyfiken på klänningen:) Sen om jag hinner se hela får vi se, ska iväg till Helen på förfest o grillning inför Vittsjödagarna. De ska bli super Ql.

Nä en Powernap nu som man orkar med dagen kanske.



Förvirrad!!

2010-06-18 @ 12:18:55
Undrar om de hör till gaviditeten? Jag har alltid haft koll på allting (utom folks namn, de har jag svårt för) Om jag sett en sak någonstans så memoreras de omedvetet gillar att ha en plan o blir jätte stressad om jag känner att jag inte har kontroll!
Men nu förtiden gör jag av med både de ena o de andra, förväxlar datum o tider. Tididgare i veckan slarvade jag bort min plånbok i plånboken låg de allt. mina kort körkort presentkort visitkort. ja de vanliga.Så nu har man passet som id handling o får föra över pengarna till sambos konto :(. Idag skulle jag juh på föräldragrupp del 2 o trodde de börja 1 men de började visst 11 så när jag kom på de var de för sent. Nycklarna har jag glömt inne på statoil nästan varje gång jag vatt o tankat. Så jag e juh mycket mer tankspridd än vanligt. E de bara jag eller e de Claras fel? :)

I Dag e de fredag, äntligen! Henrik e ledig i helgen o utan jour. Så i kväll blir de myskväll. Prinssesan o Grodan och Avatar ska hyras med en massa gottigt att smaska på. Johanna o Nova kommer oxå.




V 35!!!

2010-06-17 @ 23:34:20
Ja går in i en ny vecka i dag. V 35




Ja gud ja nu e de verkligen inte långt kvar, Åh om vi får bestämma e hon här om tre veckor. haha önsketänkande=)

I dag har de varit en lång dag, Vaknade vid nio vilket är väldigt tidigt för mig! Fixade mig själv så man såg representabel ut o sen väckte Sanna som snusade gott! Lagade lite frukost, Mannagrynsgröt en riktig favorit just nu.
Fyllde bilen med sysselsättning så som målarböcker pennor o nintendo ds. Badkläderna packades oxå då vi hoppades att molnen som prydde himlen skulle försvinna, Åh så begav vi oss till Barnmorskan i Ängelholm för en rutinkontroll.

Allt såg jätte bra ut. Följer min kurva fint med ett Sf mått på 34. Bra hjärtslag på 160! En riktig Piggelin enligt bm :) Huvudet fixerat men ännu ruckbart, mitt blodtryck på de vanliga 120. Gått upp 12.8 kg Så nu känns de nära. Pratade även lite förlossning och om hur min graviditet har varit.




Vidare till Matz skor utanför Ängelholm för att införskaffa Sanna ett par nya skor. Super snygga fanns ett par nästan lika dana till mig men jag har juh redan så många skor.....

Efter Ängelholm körde vi till uggleboda för att hälsa på Johanna o Nova mina söta! Tyvärr hade inte vädret blivit mycket bättre så de blev Hitta Nemo kaffe o massa prat. Nova e så stor nu så hon sitter själv, jag förstår inte vart tiden tar vägen. Hon kom juh nyss. Vid halv 5 kom Henrik, färdigjobbad för dagen o nu skulle vi titta på huset. Hm huset ja. De var fint o lagom stort. Bra driftkostnader och en helt underbar altan o en tädgård som passar oss perfekt. Så nu ska vi suga lite på den karamelen återkommer om detta en annan dag.

Efter hustitten har de blivit lite av en rutin att åka hem Henriks föräldrar o äta grillat. Alltid lika smaskens o trevligt många disskutioner om allt möjligt plus att i dag gjorde Johanna oss sällskap. mega mysigt.




Nu ligger Sanna i sängen o jag o Henrik sitter vid varsin dator. Han har ett nytt spel för tillfället Total War!. E helt slut nu o det dröjer nog inte länge till jag ligger under vårt täcke o snusar.

I mon e de föräldragrupp del 2. Spännande =)

Sov gott mina vänner!




Sitter o Päser!

2010-06-16 @ 17:40:37

Japp sitter i soffan o päser middagen. Känns som jag ska spricka, men gott var de. Idag var de Sanna som bestämde maten. Kycklingfile ris o curry.

Vi har varit ute vid Fedingesjön nästan hela dagen. Så gott att bara sitta o mysa, prata o bara va. Jag lyckades få med mig Pappa Anna Elin Sanna o Erik. Supermysigt! Brasse stolar o fika. Har verkligen fått känna av sommaren i dag.

Pappa o jag badade bara fötterna badkrukor som vi e =)

 Söta Erik låg o snacka i vagen.

Badet fick flickorna stå för. Helt Galna!! Man sitter på helspänn! haha.

 

Vi var inte hemma förrän halv fyra tiden o jag fick sätta i gång med maten för Henrik ringde o sa att han var VRÅL hungrig.

Nu sitter jag här tar de lungt o e fortfarande propp mätt. Sanna har följt med Ebba o hennes föräldrar till mammas vik för att änn en gång bada. Tur de blev så fint väder. Måste försöka ta mej till Kronan oxå då mitt paket från Ellos har kommit med bla kläder till Sanna Panna. Hon växer juh så de knakar nuförtiden O i kväll e de greys sista avsnitt, tjohoo de var sjukt spännande sist :S

I mon e de en händelserik dag,längtar som bara den. Först Barnmorskan för att lyssna på Bebis o sen på eftermiddan ska vi titta på hus, o jag har stora förhoppningar sen om de e bra eller dåligt får vi se. Måste köpa skor till Sanna med då hon endast har flipp flopps o foppa tofflor här.

Önskar er alla en fortsatt mysig sommarkväll =)

 

Han smyger ut....

2010-06-16 @ 07:32:36
Haha min Sambo Henrik e så rolig. Mer förvirrad man har jag aldrig träffat. På morgonen alltid lika dant, han snozar på sin mobil 3 till 5 gåner men han vaknar inte av vibrationerna på mobilen som de flesta människor utan låter de ringa minst en minut först om han vaknar överhuvudtaget, oftast får jag knuffa till han =) Sen upp i total kaos då han absolut inte har koll på någonting, skriker -Var e mina jobbenycklar? -Har du sett min mobil? -Fan jag hittar inte min bilnyckel.-Oh var en min plånbok. Oftast ligger hans saker i jeansen han hade dagen innan...
Har sagt till han många gånger att lägga fram allt på bänken kvällen innan så blir de inte så här. Ibland förbereder jag till han så jag ska slippa bli väckt kl 6 på morgonen, men han är en vuxen man.
Men jag älskar han ändå <3 Oh jag tycker om att ta hand om min sambo.




Skulle köra hem Elin.

2010-06-16 @ 00:16:48
Japp skulle dumpa av henne hos pappa min, tog med mej Sanna för att visa deras 6 nya valpar. Slutar med att hon vill sova hos Elin haha Sötnöten!
Så i mon när jag vaknar blir de packa badkläder o matsäck o sen sjön för i mon ska de bli 20 grader varmt mmmmm.... =)

puss o natt natt
Angie

Föräldragruppen! Del 1

2010-06-15 @ 19:23:15
Japp nu var de klart! Ganska intressant faktiskt, kanske inget så där jätte nytt men bra att veta. Synd att Henrik inte kunde vara med då de var ganska mycket information till honom hur han kan hjälpa till. Men jag har haft genomgång med han precis haha.
 Vi pratade om förvärkar o förlossningen och vilka hjälpmedel man kan använda sej av. Jag tror som jag känner nu att jag ska använda mig av Ackupunktur som man får när man kommer in till förberedelserummet, Lustgasen och eventuellt epiduralen, sen om jag ångra mig de får vi juh se =) Har juh absolut ingen aning vad som kommas skall. Har redan haft många sammandragningar men de gör juh inte ont utan de e mer en spännande känsla o sen i bland strålar de ner mellan benen de e dock inte skönt.
De e roligt att se o träffa andra gravida tycker jag alla magar e juh så olika varann. Barnmorskan som höll i de hela var supertrevlig, lugn o erfaren.

Efter mötet skyndade jag mej hem då Jag hade Elin o Sanna väntandes på mig, inom affären o köpte lite ägg oo mjölk då pannkakor stod på listan.

Allt hade gått jätte bra här hemma de hade varit ner i byn o köpt godis chips o cola plus en film. Får skylla mig själv som gav dem pengar innan jag åkte.

Mor min har även varit här en runda då hon inte riktigt var nöjd med håret hon ville ha de kortare. Så en kopp kaffe o klippning senare var hon betydligt nöjdare. Alltid trevligt att träffa mamma min.
Då jag satt uppe hela natten med den här bloggen så blir de förhoppningsvis en tidigare kväll för mig, e supertrött o känner huvudvärken e på g. Hoppas på sol i mon så man kanske kan ta sej ner till sjön eller något annat myspys med Sanna fina.

Ha en trevlig kväll!
Kramar Angie



Gomorron!!

2010-06-15 @ 10:58:51
Snart kommer syster Elin. Hon ska passa Sanna medans jag åker till Ängelholm för att gå på föräldragrupp. Elin e så bra passare då Ssnna ser upp till henne o tycker om henne så mycket =)
Men först e de mysfrukost... See ya later =)

Skulle mest testa att blogga med mobilen :-)

2010-06-15 @ 01:14:38

20100615076 (MMS)

Skulle mest testa att blogga med mobilen :-)

hm....

2010-06-15 @ 00:50:12
Har nu suttit i en timme o försökt klura på hur man designar sin sida och även lägger till en WIdget Går sådär för mig, haha ja jag får nog be om lite hjälp. Fan nu ångrar man sej att man inte lyssnade på datakunskapen i skolan. Jaja Godnatt på er!!

Kramar Angie

Välkommen!!

2010-06-14 @ 23:42:51

Jaha då sitter jag här ialla fall! Har alltid sagt att blogga e inget för mig E så kass på att skriva plus att jag tycker inte mitt liv e tillräckligt intressant för att någon annan ska vilja läsa om de. Men eftersom jag sen två månader tillbaka nu går hemma har jag sysselsatt mej med att läsa många andras bloggar o tycker de e skit Ql. Så sugen blev jag o tänkte ge det ett försök i alla fall =)

Hoppas någon läser... haha

Kramar Angie

Välkommen till min nya blogg!

2010-06-14 @ 23:32:28