Flickan nyh persson föddes. 100719 kl 20.2...

2010-07-20 @ 01:49:22

20100719547 (MMS)

Flickan nyh persson föddes. 100719 kl 20.25. Vägde 3310 o var 50 lång. Vår efterlängtade prinsessa är kommen

Operation igångsättning!!

2010-07-18 @ 23:12:14
Japp nu ska hon ut! haha mitt gissningsdatum e den 19 de betyder att värkarna borde ta fart nu. Men jag får juh tyvärr inte bestämma =). Latat mej hela dagen så när Sanna blev hämtad av hennes mamma for jag hem till Pappi, städade o tvättade min bil! Så nu glänser den invändigt o utvändigt! Planen e att jag ska springa upp o ner för trapporna innan jag går o lägger mej, se om de hjälper!
Om prinsessan inte tittar ut inatt blir de väla o babyland i mon. O på kvällen ska Henrik o Johanna firas då resten av familjen åker till Spannien när de fyller år!

Sov gott

Två härliga dagar!

2010-07-17 @ 23:05:30
Har så mycket att göra, så lite tid. Bloggen e inte direkt prioriterad sånna här härliga sommardagar. I går blev det stranden igen, Skummeslöv! Med Helena, josefinan o Alfred. Johanna Patrik o Nova osså ja o Sanna förståss! Älskar Havet o stränderna i Skåne e oslagbara. Vi har verkligen en egen rivieran fast utan de turkosa vattnet. Men härliga vita stränder! Sanna ville följa med Helena o barnen hem för att leka vidare så jag for hem ensammen! Glömde mobilen hemma så inga bilder nu tyvärr.

I Morse när vi vaknat körde vi o hämta Sanna hos Helena o blev bjödna på frukost samtidigt! Gott! Satt där en stund o pratade hus. Hon e oxå lite hussugen ;)
For vidare till Saxtorp för att bygga pilbågar! inte jag då, Henrik o Jocke haha! Blev först två prov till barnen då Alfred följde med oss o Sanna. Sen byggde de lite större till sej själva. Stora barn roar sej lätt =) Själv satt man i skuggan med en fläkt brevid sej o bara njöt av stunden. Inga bilder i dag heller. Jag vet supertråkigt då en blogg blir hundra gånger bättre med en sån! Kvällen bjöd på filmmys då de e sista kvällen med Sanna. Hon ska hem till sin mamma i mon o sen på Tisdag åker hon med farmor o farfar till Spannien, Gottegrisen=)

Lillan verkar inte riktigt vilja titta ut! Åh hoppas jag slipper gå över!
Vi tänker lite på namn nu. Clara har hon hetat ett tag nu i magen, men vet inte om de e rätt namn? Har Ni några förslag?
Henrik gillar Tindra. gör jag oxå men de e så vanligt nuförtiden.
Mina förslag e Hanna, Melly, Clara, Melinn åh de e så svårt. De stackars barnet ska juh heta de hela livet haha.

jaja nä nu ska de sovas lite.
Dröm Sött

V 39 Tjohoo =)

2010-07-15 @ 22:44:53

I dag har hon verkligen visat att hon lever, älskar de dagar hon e så pigg =) Nuförtiden e de inte lika mycket juh. men i dag så.
I dag en ny vecka helt otroligt. Varje kväll innan jag somnar tänker ja, Nu i natt kanske jag blir mamma. E så rädd för smärtan jag ska möta men e så fruktansvärt förväntansfull av dottern som snart ska ligga i min famn.. Åh så spännande de ska bli. Henrik tycker hon ska komma nu han e så söt, pratar mycket om henne o förlossningen så han vet vad han ska göra o hur jag vill hade. Älskar den mannen så himla mycket!

Magbild V39 (38+0)




Min graviditet så här långt V39! (38+0)...
 
 
Halsbränna: Ja sista månaden ofta när jag ätit för mycket..
Ryggbesvär: Ett tag trodde jag ja hade muskelinflammation så absolut!
En kudde bakom ryggen ett måste när jag sitter
Bäckenbesvär:Fick foglossning redan i vecka 10!blev sjukskriven i v26
Muskel och vadkramp: ja nu mot slutet, på morgonen när jag går upp.
Åderbrock: Nopp
Hemorojder:Nej tack o lov
Hård mage/förstoppning: Ja i början av graviditeten
Gasig mage: hehe jämt o ständigt
Nästäppa: nej
Urinvägsinfektion:inte hitills
Känsligt tandkött: nej
Bättre hy och hår: bättre hår nu mot slutet
Illamående: endast i vecka 7 till 12. Bara enstaka gånger efter det.
Ömma bröst: ja
Viktökning: 18 kg Ca
Trötthet: o ja, fast jag har alltid vatt en tröttis =)
Upp och ner i humöret: ja! Henrik tycker nog de men många bekanta säger även
att jag bivit mycket lugnare o harmonisk.
Strimmor på magen:nej
Putande navel:ja
svullnader: ja fötterna o händerna nu när de e så varmt
Yrsel: nej
Förhöjd kroppstemperatur/svettningar:oja!
Blodbrist/ järnbrist: nej
Sammandragningar: massvis sen v 33 cirkus
Sömnproblem: ja! Nu pga värmen o innan pga killningar i fötter o ben (Rls)
Blödningar:nej inga.
Ökade flytningar:haft lika mycket hela graviditetn
Nytt konstigt matbehov: haha jag äter ju mer än vanligt! Äter allt men e extra glad i Isglass
o Äpplen =)

Denna lista är kopierad av bloggen http://www.bekkas.bloggplatsen.se

Dagen har spenderats i Uggleboda hos Johanna o Nova med Alfred o Sanna. Frukost bad bad bad mellanmål bad bad bad haha dessa tokungar älskar att bada! Lilla 9 åriga Sanna hoppar från tvåan i Bjärlången i Bjärnum haha de skulle jag  aldrig våga! I mon blir det havet med johanna Patrik o Nova o även Helena o hennes barn Josefin o Alfred. Alltså Sannas alla kusiner..





Hopp i säng =)

Långa Dagar!

2010-07-15 @ 00:10:43
Två långa dagar! Orkarde inte blogga i går då jag kom hem sent. Efter att bilen var klar o man fått kaffe o mat hos Kusin Petra i Hästveda fick vi skynda oss hem till Johanna för att dusha o svira om inför biofilmen Eclipse! Den e sjukt BRA! Jag rekomenderar dem skarpt. Petra e ett riktigt fan o läst böckerna oxå så hon fick förklara lite tankar o detaljer som inte e med i filmen! Ja borde läst böckerna.



I dag Var de barnmorskebesök på listan. Sanna var inte så pigg i morse men till sist vaknade min lilla hollywood flicka. Hon e så jävla söt!



Bm besöket gick fort o kändes inte så bra, då min Anna gått på semester. Fick en tradig tant som mätte magen o tog blodtryck, lämnade även urin till test. O sen ställde hon in min tid nästa vecka då hon sa att de inte behövdes o jag bara -jaha. Blev så snopen då jag tycker om att komma dit o få höra lillans hjärta o se om hon växer bra. Fick istället en ny tid om fjorton dar typ. Hoppas jag slipper åka dit o lillan kommer innan dess! Gillade inte denna bm alls =(

Mag måttet hade bara växt en halv cm sen sist men de visste jag nästan då magen sjunkit ner så mycket. Blodtrycket var 110 genom 160 o lillans  var 145, hon brukar vara mycket piggare. Huvudet hade sjunkit ner mycket mer men var fortfarande ruckbart, hon sa att de kan de vara ända fram till dagen då hon föds. Så besöket gav mig inget tecken på att hon snart vill ut.
MIna fötter o händer svullnar rejält nu o de e absolut inte Ql.

I går gick mina älskade flipfliops sönder =( Jag har haft dem i 4 år! Köpte de på Netto för 29 kronor. Lätt skönaste skor jag någonsin ägt!  Så idag innan bm körde jag o Sanna o köpte oss ett par skor på rean! 2 par skor 220 kronor rena klippet =)

Efter Bm bilade vi vidare mot Skånes Fagerhult för att möta upp Elin o pappa med Erik o bada i Fedingesjön. Storebror o Bastian anlsöt sej oxå så där satt vi resten av dagen. De blev flera dopp för mig. Så skönt att svalka kroppen. Till o med Far min badade helt otroligt haha. När Henrik slutat jobba för dagen kom även han ner till oss. Fast den badkrukan stannade på land;)

Mys med lillebror Erik


Haha Brorsonen Bastian lekte SandMannen=)

Planen för i mon var egentligen havet men när jag tittade på vädret i dag skulle de dock regna hela dagen på västkusten så de får bli på fredag ist.
Nya planen e Uggleboda =)

Nu e klockan över tolv alla sover utom ja, o vi går in i en ny vecka. Wiii V 39 (38+0)

Magbild kommer i mon!

Sovgott allihopa

De blev en dag på stranden =)

2010-07-13 @ 07:28:01

Gårdagen var grymt skön! Jag packade ihop mig o Sanna med kompisen Ebba o åkte till Skummeslöv strand! Den stranden man kan köra ner bilen på. Tänkte så slipper jag bära! Oh gud så härligt de var! Satt i brassestolen 5 min sen ner till ett dopp riktigt skööönt! Bränt mig lite dock, men jag blev aldrig överhettad då jag tog mig ett dopp i halvtimmen cirkus. Roligast e nog linjen på låren där magen har hängt över haha!!



Väl hemma blev de fiskgratäng till middag! Henrik var lite sen då han hade varit på fläktjakt, min söta sambo tycker tydligen inte om att jag bor i soffan under takfläkten. Ínte jag heller men jag smälter bort på natten juh. Han hittade dock ingen då de var slut precis överallt! Inte så förvånande kanske =)

I dag ska jag köra till Hästveda o lämna bilen på lagning så den går iegenom besiktningen! Skönt att få de gjort, i alla fall innan bebis kommer!
Märks att de inte e så långt kvar de e många som ringer o kollar läget, söta farmor ringde i går o hon sa att jag absolut inte fick glömma henne. Haha o jag tror svärmor e lite orolig oxå! Men jag lovar att så fort vår prinsessa kommit så blir de sms som plingar i era mobiler =)

Nä snart vecka barnen o servera lite frukost! Ha en bra dag!

VM final!

2010-07-11 @ 21:58:20
Japp sitter o tittar på finalen! Spännande. Vi har satsat på Holland, plus att de blir mer än tre mål hm vi får se hur detta slutar =)

De åskar som bara den nu. Skönt de behövs verkligen! O regn de tycker träden om.

Vi har en jätte fin regnbåge utanför. Tyvärr har jag bara min mobil som kamera så bilder blir inte så bra, ska lämna in min andra på lagningen men de kommer kosta, inte Ql.



Har varit ute hos mor min i dag o firat hennes 48 års dag! Hon e så fin! Åh så lycklig o de gör mig lycklig. På Tisdag åker hon o Lasse till Bulagrien, så hon tyckte jag kund hålla inne bebis tills hon kommer hem igen, men om jag får välja trycker jag ut henne i natt =) För nu har jag nog ont nästan precis överallt.. jaja! Den som väntar på något gott väntar alltid för länge.

Vi har hämtat hem Sanna i kväll så nu e de Sanna vecka som gäller! Roligt då händer de lite mer grejjor=)

Önskar er alla en trevlig kväll!!

35 grader varmt i SKUGGAN!

2010-07-10 @ 23:16:24
oj oj oj vad hett de varit i dag, känns som thailand! Plus att man e höggravid. Så efter tvättandet i morse for jag hem till Pappa min hade sån tur att alla var hemma o sammlade. Har suttit i skuggan hela dagen o gjort ingenting, jag o lillebror Erik.
Tycker synd om alla små barn o djur i denna värmen de kan juh inte berätta hur de känns. Men Erik var förvånansvärt glad ändå. Jag klagar inte på värmen o i dag e jag glad att lillan inte e född. Hellre jag än hon eller hur!

Kvällen avslutades med grillning. supergott som vanligt! När myggen o Knotten hittade oss körde jag hem. Henrik åkte till jobb vid tio i morse ut på jour o han e fortfarande inte hemma. Tycker så synd om han som jobbat ute i denna hettan o inget litet pass heller. Fast vi får se de positivt att 20 timmars jobbjour ger grymt bra pengar.

Nä nu ska jag somna framför tvn tänkte jag under takfläkten =)

sleep tight!!


Fredagen!

2010-07-10 @ 12:58:17
Ja de blev en väldigt lång dag i går, var inte hemma förrän halv ett så jag orkade inte skriva då :(
Jag vaknade av att jag hörde Rydberg börja  plocka undan efter gårdagen så då fick jag snällt gå upp. Han e så duktig, den gästen som alltid hjälper till, frågar om man behöver hjälp, bäddar sängen han sovit i. Jag gillar Rydberg skarpt! När vi även fått upp Henrik ur sängen for vi till Havet i Ängelholm Råbocka! Lagom varmt i går med ganska mycket moln. Blev två dopp för mig, pojkarna badade inte alls plus att när molnen tog över en halvtimme gnällde de på att de var för kallt haha kycklingar.!!
Så vi drog vidare ner till minigolfbanan istället o spelade lite. Henrik vann men de var knappt ;)

Min söta sambo grävde ett hål till magen så man kunde sola lite rygg så sköööönt!! Love him!




Efter Golfen for vi hem o bytta om sen vidare till Saxstorp för att grilla lite! Super gott att grilla grönsaksspett haloumiost o skinsnitzel mmm... Efter maten blev pojkarna rastlösa så de stack o spela tennis jag fick var linjedommare o poängräknare haha provade lite grann att spela! ´Har aldrig spelat tennis men de e nog något jag gärna gör sen när man inte har en badboll innanför tröjan =)

Efter tennisen bjöds de på fika hos Sax o sen åkte vi hem! En skön kall dusch o rätt ner i sängen. Tror jag somnde direkt! I dag har jag tvättat sen sju i morse o e nu äntligen klar så jag ska slänga mig i duschen o sen försöka hitta på något, tycker dock de e alldeles för varmt i dag... Men man ska inte klaga =)

massa kramar

V 38!!

2010-07-08 @ 20:15:30

I dag gå jag in i vecka 38 helt otroligt nära e de nu. Här kommer veckans magbild. Har den sjunkit lite eller e de bara jag som inbillar mig.



I går var jag på Hästveda marknad med Johanna o Nova. Som tur var åkte vi dit lite innan de börjat så då var de inte så mycket folk. men när vi var på väg hem så var de smockat med folk. Gick knappt att köra Novas vagn utan att krocka med varannan människa o jag körde nog på ett antal fötter. ooops :) De fick bli lite pauser då o då o en lite längre i skuggan när de var dax för nan o ny blöja. Nova e så rolig, hon vill absolut inte ligga på rygg numera då kanske hon måste sova ju. Å då missar man så mycke:) Jag sa till Johanna jo hon e nog rätt trött o somnar säkert snart, en halv sekund senare sitter hon o sover med huvudet på sina egna ben, haha jag skrattde så mycket så hon vakna. sen tog de två sekunder till så låg hon i samma position igen. tyvärr har jag inget kort på de då mitt batteri var tomt :(

Jag hittade jätte söta kläder till bebis. Två små klänningar o en boddy i storlek 50..



I dag har varit så himla trött. Jag o Henrik gick o la oss 11 i går o jag gick upp vid 11. Har dock sprungit på toaletten  5 6 gåger i natt. Körde ner till pappas jobb o tog glass o sen åkte jag hem igen, somnade vid halv tre på soffan o vaknade när Henrik kom hem vid 5. Åh ändå e jag trött.  Trött o varm. 
Nu i kväll e Rydberg här o leker med oss, vi ska till havet i mon såå gott.

Har gått med i den där klubben Goboken, o i dag kom välkomsterbjudandet. De var en sån fyll i bok "boken om mig" Den var så himla fin. Har letat efter en sån i nästan nio mänader o denna e faktiskt riktigt fin. man fick även en hanbok i aktiviter för barn i olika åldrar, ett gosehjärta att hänga i vagnen o lite tackkort. 59 kr kostade detta så jag e redan supernöjd. Får se vad de har att erbjuda i fortsättning..

Måste juh även bjuda på en bild där Henrik ligger på alla fyra i köket o tvättar golvet efter att han spillt ut tonfisksallad. Jag Njöt =)


Nä nu ska jag läsa alla mina bloggar som jag följer.

O tack så mycket för alla komentarer jag fick om bilderna super QL.!!

Ha en bra kväll



phu!

2010-07-08 @ 13:55:59
tjock varm trött o svettig!!!

SMS-inlägg

2010-07-06 @ 17:13:34

20100706379 (MMS)

Foto

2010-07-05 @ 12:37:15
Ja denna dag gav mycket många o bra bilder så de var riktigt svårt att välja ut vilka jag ska bjuda på. =) Johanna är riktigt bra!



Denna på Nova är helt underbar!!!















haha Erica fick agera taxibåt =)





Älskar de lila blommorna!




Nå vad säger ni?? =) Visst e Johanna duktig. O e inte naturen helt underbar.....

Lördag o Söndag!

2010-07-05 @ 12:05:53

Hejsan allihopa!!
Har inte mått så bra den senaste tiden så jag har inte orkat skriva när jag väl e klar med allt som måste göras så
 men här kommer lite grann i alla fall. Har dragit på mig en förkylning o där e många jag kan skylla på =) Ac i bilen vilket jag inte kan förstå hur jag har klarat mig utan innan. Fläkten i vardagsrummet skyller Henrik på men de tror inte jag ;) (jag ska gifta mig med den) Sanna panna har snorat lite så även Nova. Så de e bara att take a pick =)

I Lördags blev de kalas för Sanna på Stranden nere vid sjön! De blev riktigt lyckat o jag slapp städa innan o efter. Lina o Henrik agerade grillmasters då de serverades korv med bröd. Riktigt mysigt att bara sitta i skuggan på årets varmaste dag med familj o släkt. Se på barnen när de badade. Även lite vattenkrig blev de oxå. O skönt att Lina var med då jag e så stor nu så de mesta jag gör e jobbigt. Sanna var supernöjd o sa att vi kunde ha de lika dant nästa gång hon fyllde år.



Söndagen kom o de var dax för Lina att åka hem =( Så jag o hon åkte in lite tidigare o la oss på stranden, skönt. Har knappt sett röken av henne på hela helgen, så vi behövde lite kvalitetstid. I Råbocka var de alldeles perfekt. När vi kom dit var de strålande sol o lagom med blåst. Jag skulle bara doppa fötterna med de var så skönt att de slutade med ett heldopp. Gick upp o satte mig i stolen. Då kom de jätte mycket moln, stranden tömdes snabbt. Jag blev bara lycklig då solen inte e min bästa vän längre. När jag torkat somna jag även en stund så sköönt. En timme innan Lina skulle med tåget kom solen tillbaks o de blev ett dopp till.. Jag älskar havet o Ängelholm. När jag blir gammal ska jag bo där ute med min man i en fetevilla med utsikt över havet!!


haha jag fråga Lina om hon var närsynt men de handlade om att hon ville få sol på magen ;)


Efter årets första dopp!!

På kvällen blev de ompyssling av en överhettad förkyld höggravid Angelica i soffan o några filmer med min Henrik.
De e varmt i dag med så jag går nog inte ut förrän senare i kväll.. ska kolla igenom lite bilder från fotosessionen med http://seluna.blogg.se o se vilka jag ska bjuda på i nästa inlägg =)

Ha en underbar Sommar dag...


Update.!!!.

2010-07-03 @ 10:27:09
hello evribody =)

Utvilad e jag nu Så skönt. Har dock haft förvärkar till o från hela natten men jag har sovit som en förkyld gris däremellan =)



Här e flickorna redo o glada för en grillkväll hos familjen Kullberg.
Hade jätte trevligt i går, verkligen!
När vi kom dit fick pojkarna ställa sig vid grillen. De bjöds på kycklinggrillspett, supergod hemmagjord Tzatsiki. himmelsk sallad med  vitlöksbröd. Jätte gott! Jag åt mig proppmätt. Då berättar dom att de kommer efterrätt haha varför e de alltid så? Men som tur var, var den inte klar utan pojkarna försvann i nästan två timmar för att laga oss en äkta amerikansk cheesecake ur Leilas bakbok som jag vill ha by the way ;). Under tiden satt vi flickor i uterummet o traggade om allt mellan himmel o jord. Helt plötsligt börjar jag få lite ont. Nere i magen en spännande smärta som kom o gick hela tiden. Detta har fortsatt fram till nu, men de har inte blivit mindre o de hela har inte eskalerat i heller så de e väl bara att gilla läget o se vad som händer. För jag vet ju inte hur de ska kännas ;)

Tusen tack familjen Kullberg för en mycket trevlig kväll....

....

2010-07-03 @ 01:02:06
Tackar Familjen Kullberg för en supertrevlig kväll =) Massa god mat o en slående kaka som pojkarna fixade till..

E mega trött, så uppdatering kommer i mon med bilder.

Pöss o natt natt

Magbilden=)

2010-07-01 @ 22:03:06
Här kommer magbilden som jag lovat.

 o framifrån..

haha mitt lilla blindtarmsärr börjar bli stort o katt tassarna är nu tigertassar..

Var en sväng inom ´Mia i dag o tjöta lite, mycket att ta igen då man inte setts på ett tag. Blev dock lite stressad när jag insåg tiden bara flög iväg. Sannna ville inte följa med hem utan hellre stanna o leka med Nelly så jag dumpa henne där nån timme så jag hann göra de jag skulle ;) Nelly börjar bli så stor. Lika vacker som sin mamma.

 
Ubersöta Isac hade nära till skratt o i dag var han extra flörtig!!

Henrik jobbar sista natten denna veckan skönt att få hem han o hinna träffa han lite..
Imon ska vi till familjen Kullberg o grilla. Plus att jag ska få se bilderna åh jag e grymt nyfiken tss.

Nu ska jag smaska i mig lite jordgubbar =) mmmm

V 37 =)

2010-07-01 @ 14:29:45
1 Juli i dag! Helt sjukt för inte så längesen kändes de en evighet hit men nu e de bara 28 dagar kvar!!

Varit hos Barnmorskan i dag. Alltid lika QL o jag älskar min barnmorska hon e så söt o trevlig o vänlig o har alltid så bra svar på alla mina frågor. I dag hade hon ett par supersöta tofflor tss hon har nog bara 34 i skostorlek så de passa henne mega mycket. De som synd är att hon nu går på semester o man ska slussas runt bland de andra. men men. De blir säkert bra.

Mitt sf mått i dag var 35
Mitt blodtryck 120
claras hjärta på 155
Huvudet fixerat men ännu ruckbart.
Lagt på mig härliga 15 kilo  
Alltså precis som de ska =)

Sover dock ganska dåligt om nätterna nu när de e så varmt. O hur jag än ligger så vaknar jag efter ett tag av jag har så ont i höfterna eller bäcken eller axeln eller magen haha, tur e att jag har så lätt att somna om (efter toabesök oxå förstäss).


Bebisen lägger fortfarande på sig – ungefär 28 gram om dagen. Den väger kring 2,7 kg och är ungefär 45 cm lång.

Vid den här tiden kan du eventuellt känna att bebisen rör sig nedåt och trycket i den nedre buken ökar. Detta gör att dina lungor och din magsäck får mer utrymme och det kan bli lite lättare att äta och andas. Däremot kan det bli jobbigare att gå – för en del kan det kännas som om bebisen är på väg att ramla ut! Det fortsatta trycket på blåsan gör att du kan behöva gå på toa ofta. Fortsätt äta bra, både för din skull och bebisens. Läs vår kostguide om du vill ha inspiration.

I slutet av denna vecka anses du fullgången och bebisen kan i princip födas när som helst från denna tid. (Mellan 37 och 42 veckor räknas graviditeten som fullgången – innan 37 veckor anses bebisen underburen och efter 42 veckor överburen.) När du besöker barnmorskan kommer hon eventuellt att kolla om livmoderhalsen börjat tunnas ut eller rentav vidgas. Barnmorskan kommer också att kontrollera hur bebisen ligger. Denna information skrivs in i din journal så att de vet din historia när du kommer till sjukhuset för att föda.

• Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling har gjorts som en allmän guide till hur din bebis växer



Kommer magbild i kväll =) Nu ska jag roa Sanna lite...
Ha en underbar dag =)



Onsdag natt :)

2010-07-01 @ 01:08:23
Så egentligen e de Torsdag, o Torsdag e min favvo dag då jag går in ny vecka =)

I dag har de inte hänt så mycket, e mega sliten o har så svårt att gå då min foglossning gjort sej påmind. De var nog allt traskkande från gårdagens fotografering i o ur båt osv. Så tråkigt att ha ont o att man måste be sin sambo om hjälp för att komma in o ur bilen, soffan, sängen men men de e juh in´te så långt kvar nu. 28 dagar till Bf. I mon e de även dax för barnmorskan mäta magen alltid lika Ql =)

Nu i kväll hyrde jag o Sanna filmen Farsan o hade köpt hem lite marängswiss, super gott. När den filmen var slut tittde vi på Anastsia den e så fin den filmen o så mycket sång. Jag älskar sång. När hon ligger i mitt knä säger hon klia mig ;) söta unge. När Henrik inte e hemma blir han lätt utbytt haha, annars e de hans jobb..

Nä blir uppdatering i mon efter bm besöket...Sov gott...