Tittat hus i dag, plus Bildregn =)

2010-09-01 @ 22:36:56

Japp i dag har vi varit på hustitt!! Jätte fint hus som ligger bra o e lagom stort. Hålla tummarna nu att inte allt för många vill ha de!
Dagarna rullar på o man har alltid något inplanerat. Så när kvällen kommer e jag oftast så trött att jag inte orkar skriva. Sorry mina läsare.

Clara växer o blir bara mysigare o mysigare juh mer man lär känna henne! Hon har nu lärt sej ta ton dock o de e riktigt gällt så jag fasar lite inför hennes kommande skrik o gap haha men hon e snäll skriker bara om jag inte halar fram tutten i tid eller om hon har riktig magknip som hon har i bland! Just nu e hon lite snorig. hoppas de inte blir värre bara!!



Här i Bonus morfars famn vilket var riktigt Ql!


Kusin Nova o Clara! haha inte såå roade =)


 I Gungstolen hos Claras farmor o Farfar! Så mysigt!!!



Min Älskade docksöta dotter!!!



Nybadad liten!! Hon älskar att bada! haha tror jag hon blir helt stilla!



SÖTNÖT!!!! <3

Ny Höstjacka o Mössa... Hon kommer bli såå bortskämd ;)



Rökpaus med vackra Helene=)



Den där bodyn fick jag av  Johanna på babyshowern! oh jag har råkat slänga den i soporna då hon bajsat ner den hos Bvc o fick den med hem i en påse!! Så synd tyckte den va asball juh!!



Söta som socker våra fina flickor!!

Saknar Sanna gör jag! Har inte träffat henne på snart tre veckor!!! Men hon hämtas på fredag o då ska de bli fredasmys för hela slanten!

Lilla Clara ler nu förrästen o man blir så lycklig i själen!!

Kom i mina jeans i går tjohoo!! Glad! Magen väller dock ut lite över kanten men för några veckor sen fick jag inte ens upp dem över häcken!!
Har inte blivit så mycket tränande än dock, lite synd! Men mina små övningar gör jag! Tre x tio på situps o lite ben o rumpövningar varje kväll!! Skulle dock behhöva få upp flåset lite mer ;)

Nästa vecka fyller jag 25! Fattar ni helt sjuukt! haha När man var lite yngre typ 14 så tyckte man att de som var 25 var asgammla. O nu e jag där!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback